Alla inlägg under augusti 2008

Av Ewa - 7 augusti 2008 14:36

Nu är vägen farbar om man kör väldigt försiktigt. I stället är telefonledningen - ja vi har en luftledning!, avsliten (så nu är det bara mobilen som gäller) !! Och det kan ta tid! Senast tog det 2 veckor att få kontakt med omvärlden den vägen ...... och då låg det 300 meter telefonkabel på marken... i 6 veckor. Vilken tur att jag nu har ett mobilt bredband, tidigare var det modem. Vadå Bredband ????  !!!!!! Vi bor inte i ödemarken - 20 km från Västerås centrum!!!!!!

Vi har ganska frisk luft (inga avgaser) och det är lugnt och tyst och i natt var vildsvinen och grävde upp gräsmattan !! Hur kul är det ?

Av Ewa - 5 augusti 2008 18:41

är oftast enkelt,men just idag är det väldigt komplicerat.

Nattens sömn stördes av en skogsmaskin (modell större), storm samt regn och allt detta tillsammans visade sig vara mindre lyckat för vår lilla väg!!!!

Det är ingen väg längre utan ett ca 20 cm djupt 3 meter brett lerdike kantat av timmerhögar ! Hur man tar sig härifrån?  Man hoppar över diket, rundar granen och klättrar sedan över timmerhögarna - går 1 km - hämtar tidningen,samma väg tillbaka, sedan ytterligare 1 gång för att hämta posten - i regnet! Bilen - glöm det!

Av Ewa - 4 augusti 2008 09:16

dax att åter kontakta "bildminnet" det blir att gå några år tillbaka ....

Av Ewa - 2 augusti 2008 10:35

eller som han heter "på riktigt " Eldhästens Zvante Zundin" om allt utvecklar sig det ska (dvs testiklar) så kommer Zvante hem om 1 vecka. Zimon som älskar valpar kommer att gilla honom direkt Paavo kan väl sitta uppe på sin favoritsten eller utsiktsbordet till han vänjer sig.


Zvante har en bror, Zverker som pga återbud fortfarande söker ett nytt hem kolla på min hemsida http://www.elkes.se  så finns han och Zvante på bild och där finns också Karins  telefonnr.

Ovido - Quiz & Flashcards