Alla inlägg den 2 juni 2008

Av Ewa - 2 juni 2008 15:17

som gjorde vår Kennelträff till en så fantastisk dag. Att det var så många som skulle komma anade vi inte - nästan 40 hundar och många hade åkt ganska långt och som framgår av bilderna (tagna av Yvonne) verkade alla ha det gott. En del njöt av skuggan andra uppskattade värmen.

Alla hundar skötte sig jättebra, valpen Freja 3 månoch den 9 år äldre Zenja ansåg sig inte behöva gå i koppel utan minglade runt, en gänglig schäfervalp och en liten svart/vit terrier trivdes utmärkt bland alla västgötar.

Det anordnades en utställning där alla hundar var med och bedömdes av Peter Erlandsson - alla hundar fick ett diplom med ett litet skriftligt omdöme. Peter utsåg dagens bästa BIR och BIM det blev Eldhästens Aelsa Anemon resp den "gamle" Fennican Sir Alexander som trots sina nästan 11 år och ett skadat öra spöade alla ungdomar (den gossen blir bara bättre och bättre).

När utställandet var avklarat så "mönstrade" (=beskrivning men med ett eget protokoll) Peter en del hundar. Karin, Peter och jag passade på att "blindbeskriva" en hund - det har vi aldrig gjort tidigare, men kanske p g a att vi så ofta sambeskrivit så var vi förvånandsvärt samstämmiga.

Trevliga människor och hundar och ett bra vädergjorde dagen minnesvärld.


Vi måste också tacka "tjejerna" i köket, ringsekreteraren som höll ordning på Peter och Markus och Yvonne som fotograferade alla hundar och höll reda på vem som var vem!


Det är därför jag bara måste skriva om det på bloggen. Principer är till för att ruckas på.  Tack alla som kom!

Karin / Eldhästens kennel, Ewa / Elke's kennel,Kristina / Zoyaåsens kennel

Ovido - Quiz & Flashcards