Alla inlägg den 11 juli 2008

Av Ewa - 11 juli 2008 11:18

Efter hot om jättelånga  bilköer och andra besvärligheter så begav vi oss av i god tid, inga besvärliga bilköer men en lång promenad fram till en utmärkt utställningsplats.

Katalog köptes - dagen till ära! Jag måste säga att jag gillar det system som användes - får du Excellent så har du chans att gå vidare och ev t tävla om Cert osv annars ...... det är ju ändå det som det handlar om. Systemet att sedan få fram de olika vinnarna kräver nog lite tillvänjning, men jag tror att jag gillar det också.

Jag vet inte om det beror på allas (nästan) ovana vid systemet eller något annat men tid tog det! Lite för mycket! Jag tyckte synd om alla olika representanter för de utländska klubbarna och repr. för SKV som dessutom skulle ha ett möte efter utställningen. Hoppas det var givande!

Söndagen var bara för mycket här fanns bilköerna, köerna till vet.bes., men också ännu fler hundar och människor.

Tyvärr bedömdes Västgötarna i 2 ringar vilket gjorde att man missade nästan halva utställningen. Jag var mest vid tikringen där allt flöt på, en domare som visste vad han ville och jätteduktiga ringsekreterare.


Och visst var det ett jättejippo!!!! Ganska lyckat sådant.


Dagen efter: På SKK hemsida finns alla resultat från WDS vilken service!

Där finns även en länk till Cercuitutst.  inte lika bra här står bara BIR vinnaren + av någon anledning Cert-tiken som inte är någon tik utan en hane som hamnat fel i katalogen!!!!!!!! Synd.

Ovido - Quiz & Flashcards